تراش دندان: در ترمیم دندان با کامپوزیت، برعکس لمینت، دندان تراش نمیخورد و از حجم آن کاسته نمیشود، بلکه به راحتی بر روی سطوح دندان چسپانده میشود.
در هر صورت پزشک متخصص اول باید دندان های شما را معاینه کند و ببیند آیا امکان انجام کامپوزیت روی آنها وجود دارد یا نه.
قرار دادن و فرم دادن لایههای کامپوزیت بر روی دندانها: مواد کامپوزیت به صورت لایه به لایه بر روی دندانها قرار میگیرند و هر لایه به دقت فرم داده میشود.
کامپوزیت دندان در دو مرحله اجرا میشود. دندانپزشک در مرحله اول، دندانها را بررسی کرده و مشکلاتی نظیر پوسیدگی و .
حفظ بهداشت دهان و دندانهای ترمیم شده بسیار حائز اهمیت است. استفاده از مسواک نرم، مصرف دهان شویه و استفاده از نخ دندان به منظور حذف بقایای غذا و جلوگیری از تشکیل پلاک، از مراقبتهای مهم پس از ترمیم برای جلوگیری از بروز بوی بد دهان بعد از کامپوزیت است.
این مرحله نه تنها برای زیباسازی ونیرها حیاتی است، بلکه به تقویت مینای دندان و جلوگیری از عوارضی مانند سوزش و ساییدگی لثه و پوسیدگی دندانها کمک میکند.
همچنین اگر قبل از انجام کامپوزیت دندان ها به خوبی تمیز و پولیش نشوند، دندان ها پوسیده می شوند.
انواع کامپوزیت دندان از نظر ساختار، خواص بیولوژیکی، کارآیی و زیبایی با هم تفاوت دارند و بر اساس همین ویژگیها دسته بندی میشوند.
به منظور معاینه و تمیزکاری حرفهای به طور منظم به دندانپزشک مراجعه کنید.
این ماده در واقع مخلوطی از ذرات مختلف از جمله گلاس، کوارتز و رزین آکریلیک است.
این ماده ترکیبی از رزین و مواد پرکننده، امکان تطابق بالا با رنگ دندانها را فراهم میکند و از لحاظ زیبایی به عنوان گزینهای جذاب مورد استفاده قرار میگیرد.
تجهیزات مدرن: مطب با تکنولوژیهای پیشرفته را ترجیح دهید.
لمینت دندان و کامپوزیت هر دو روشهای زیباسازی دندانها هستند که فقط شرایط کامپوزیت دندان سطح بیرونی دندانها را میپوشانند، در حالی که روکش دندان کل تاج دندان را میپوشاند و برای دندانهای آسیبدیده یا پس از عصبکشی مناسب است.
استفاده از بیحسی: عدم استفاده صحیح از بیحسی موضعی میتواند منجر به درد در حین درمان شود. اگر بیحسی به درستی انجام نشود، بیمار ممکن است در حین کار احساس درد کند.